VLAKAF - Hansbeekse Dorpskrant Zomerzoektocht 2021 BOEK 20 euro (te verkrijgen bij de redactie) Zomerzoektocht 2021: antwoord binnen voor 1/10/2021

VLAKAF BESTAAT 20 JAAR EN DAT HEBBEN WE GEVIERD!!

Doorheen 2014 hielden we 6 keer een receptie, gratis (op kosten van Vlakaf). Telkens een andere wijk. Iedereen van die wijk werd uitgenodigd om het glas te heffen op ons 20 jarig bestaan.

Om de twee maanden een andere wijk om het wij(k)gevoel te stimuleren.
Telkens wordt er een groepsfoto gemaakt die verschijnt in volgende Vlakaf. De rest van de foto's vind je telkens hier op de website, in het menu 'foto's'.

VERKLARING STRAATNAMEN: klik hier

Waren reeds aan de beurt:

Het dorp (Begijnhoflaan, Hansbekedorp, Kerkakkerstraat, Lindestraat en Melkerijstraat) opende op het kerkplein op zondag 29 december om 11 uur.

De Leikant (Hammestraat, Kouterken, Vaartstraat, Warandestraat) volgde op zondag 23 februari op de boerderij Lannoo (Vaartstraat 32).

Reibroek  (Boerestraat, Borluutlaan, Kapellenstraat, Karmenhoekstraat, Kippendonkstraat, Molenstraat, Nieuwetuinstraat, Ommegangstraat, Reibroekstraat) verzamelde op zondag 20 april  op de Herbie-hoeve bij Antoine Claeys en Denise Steenbeke (Reibroekstraat 72).

Ro (Dalestraat, Nevelestraat, Tien Gemeten, Rostraat) kwam samen op kermiszondag 29 juni op de hoeve van Raf Walgraeve en Lut Van den Berghe (Nevelestraat 38).

Voorde (Voordestraat, Merendreestraat, Doornbosstraat) bezette het scoutslokaal  aan de Doornbosstraat op 31 augustus.

Zande (Zandestraat, Palestraat, Donkerstraat, Cardijnlaan) was te gast bij Yves De Dapper en Isabelle Hoste op zondag 26 oktober (Palestraat 9). Foto's vind je HIER.

Joomla! Foutopsporingsconsole